Uitnodiging ALV Hart van Tiel – 14 oktober 2015

Uitnodiging ALV Hart van Tiel – 14 oktober 2015
Nieuws

Op woensdag 14 oktober 2015 wordt er een Algemene Ledenvergadering (ALV) georganiseerd. Deze ledenvergadering staat open voor leden van Hart van Tiel. Na de ledenvergadering is er aansluitend een openbare bijeenkomst voor alle ondernemers.

De leden van Hart van Tiel krijgen de primeur in de ALV mbt de introductie van een nieuw spaarsysteem. Wat wij zelf ook wel noemen: ‘Het antwoord op Cor Molenaar’. Niets meer en niets minder. We introduceren een vooruitstrevend spaarsysteem voor en door de Tielse ondernemers. Sparen in Tiel, besteden in Tiel. Op 14 oktober horen de leden alles over het hoe en waarom en ziet u wie er al ingestapt zijn.

De introductie van het spaarsysteem voor consumenten is op 14 november, samen met een omvangrijke publiciteitscampagne. Vóór de decemberinkopen dus. Als u zich dus voor 14 november inschrijft kunt u de maximale opbrengsten oogsten. En omdat het een gegeven is dat het succes het grootst is als we massaal starten, betaalt u geen inschrijffee als u dit jaar nog instapt. Nou, dan is de keus niet moeilijk, toch?

Wees erbij! Samen pakken we de handschoen op die ‘betrokkenheid’ heet. En samen stappen we vol vertrouwen de decemberinkopen tegemoet. Het programma start om 19:15 uur, vanaf 19:00 uur is er inloop. Vanaf 21:00 uur is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje.

Alle ondernemers uit Tiel zijn van harte uitgenodigd, dus ook ondernemers die buiten de binnenstad zijn gevestigd (winkelcentra, industrieterreinen, etc.). De bijeenkomst wordt gehouden in Restaurant De Betuwe, Hoog Kellenseweg 7 in Tiel.

Leden Hart van Tiel opgelet:
Voorafgaand aan deze bijeenkomst wordt de Algemene Ledenvergadering van de ondernemersvereniging Hart van Tiel gehouden, waarin een aantal bestuurlijke onderwerpen wordt besproken. De Algemene Ledenvergadering begint om 18:00 uur, inloop vanaf 17:30 uur.

Programma
Het programma van de avond ziet er als volgt uit:
17:30 uur Inloop (voor soep en belegde broodjes wordt gezorgd)
18:00 uur Algemene Ledenvergadering van Hart van Tiel (besloten vergadering, alleen voor leden)
19:00 uur Pauze
19:15 uur Presentaties (openbaar, voor alle ondernemers uit Tiel)
21:00 uur Einde, start netwerkborrel.

Aanmelden
In verband met de organisatie verzoeken wij om je aan te melden vóór 12 oktober aanstaande. Dat kan via de website www.winkelenintiel.nl/sparenintiel