Uitreiking FlipPas-prijs juni aan Elisa Derksen

Uitreiking FlipPas-prijs juni aan Elisa Derksen
Nieuws

De FlipPas-prijzenpartner van de maand juni, Gilbert de Wit van GeJo Cycleworld, heeft op 7 juli de Gazelle CityZen – een prachtige mix tussen een tour- en een stadsfiets – met een waarde van maar liefst 800 euro overhandigd aan de gelukkige prijswinnares Elisa Derksen.

Tijdens de uitreiking vertelt ze over haar verrassing toen ze de e-mail kreeg van de FlipPas-organisatie. Ze geloofde niet direct dat dit echt kon zijn. “Ik heb eerst even gecheckt of de mail, waarin stond dat ik de prijswinnares ben, geen spam was’ vertelt Elisa. ‘Het is echt de eerste prijs die ik win. Ik mocht zelfs nooit bij Sinterklaas op schoot of als Kameraadje mee het veld op,” zegt ze gekscherend.

Elisa heeft de FlipPas al vanaf het allereerste moment. “Ik vind het een geweldig initiatief dat goed vanuit de middenstand wordt gepromoot. Die wobblers bij de kassa vallen echt op. Wel vind ik dat er in winkels vaker mag worden gevraagd of je een FlipPas hebt.”

We treffen haar bij GeJo Cycleworld, samen met haar moeder, die haar met de auto komt brengen. Ook zij is een enthousiast FlipPas-gebruikster, al vanaf het eerste uur. En nu wint haar dochter dus die schitterende fiets. Een extra grote prijs, omdat GeJo Cycleworld dit jaar veertig jaar bestaat. “Daar heb ik dus extra mazzel mee” lacht Elisa. “Maar ik vind de maandprijzen sowieso altijd behoorlijk de moeite waard.” Voor alle FlipPas-houders mensen die naast de Gazelle CityZen grijpen heeft GeJo ook wat extra’s: in de maand juli geeft de fietsenspeciaalzaak dubbele punten als troostprijs.

Samen met de enorme bos bloemen gesponsord door fairtrade en duurzaam bloemist Meeuwsen, gaat Elisa op de foto met De Wit. “Even nog de hoogte van zadel en stuur naar wens instellen, en je kunt er zo mee wegfietsen,” belooft De Wit. Ze woont in Tiel, dus het is een mooi stukje om de fiets gelijk uit te proberen, horen we. Elisa wordt lachend uitgezwaaid door haar moeder.

De Wit is blij met de FlipPas. “Het is een heel goed idee, speciaal voor de binnenstad. Alle deelnemende winkeliers samen dragen het systeem en je ziet hele mooie acties. Je ziet dat mensen steeds meer gaan vragen om de FlipPas-punten. En dat sparen gaat serieus oplopen, zonder dat je er als consument eigenlijk iets van merkt. Je kunt er echt iets leuks mee doen! De aanloopperiode was vooral het oppotten, maar nu zien we dat mensen ineens ook iets te besteden hebben. Dat maakt het leuk, als je iets kunt kopen met de punten. En deze prijzenactie is natuurlijk ook een mooie stimulans.” Voor alle FlipPas-houders mensen die naast de Gazelle CityZen grijpen heeft GeJo Cycleworld ook wat extra’s: in de maand juli geeft de fietsenspeciaalzaak dubbele punten als troostprijs.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel