Vrolijke uitreiking maandprijs FlipPas bij LaVita

Vrolijke uitreiking maandprijs FlipPas bij LaVita
Nieuws

Donderdagmorgen 6 september was het al vroeg een gezellige boel bij LaVita Men & Women aan de Weerstraat. Prijswinnares Jeanine Blokker was samen met haar man Etienne naar de winkel gekomen om de maandprijs – een shoptegoed van maar liefst 600 euro – in ontvangst te nemen. Jeanine en Etienne kregen de prijs in de vorm van een prachtige cheque uitgereikt door de zussen Annet en Jose Gerritsen, die LaVita samen runnen sinds 2000.

 “Natuurlijk dacht ook ik dat het een grap was, toen ik het telefoontje kreeg dat ik de prijswinnaar was” lacht Jeanine. “Je denkt in eerste instantie, dat je voor de gek wordt gehouden. Dat er iemand aan de andere kant van de telefoon zegt: ‘Ja, maar dan moet u eerst een lot kopen.’ Maar toen ik later op Facebook zag, dat ik echt gewonnen had en wat de waarde van de prijs was, heb ik toch wel even een vreugdesprongetje gemaakt” zegt ze.

Jose Gerritsen hoort het allemaal glimlachend aan. “Toen bekend was, dat LaVita de prijzenpartner was, merkten we dat heel duidelijk in de winkel. We hebben zelfs nieuwe FlipPassen verkocht, aan mensen die er eerst niet aan wilden. En er werd door de klanten ook heel scherp op gelet dat ze de punten wel bijgeschreven kregen. Dat laat wel zien dat deze prijs heel erg in trek was!”

Ook Etienne Blokker is in zijn nopjes met de prijs. “Jeanine heeft al zoveel kleren, dus ik denk dat er een flink deel van het shoptegoed naar kleding voor mij zal gaan” zegt hij, quasi serieus. Jeanine haakt daar meteen op in: “Nou, ik zie hier ook een hoop mooie dingen, niet alles is voor jou hoor!” grapt ze. En ook de mogelijkheid om stylingadvies te krijgen van LaVita, valt in goede aarde. “Ja, je merkt toch dat je geneigd bent om te kiezen voor vertrouwde dingen. Het is best leuk om eens op een ander idee gebracht te worden, door iemand die daar verstand van heeft,” bedenkt Jeanine.

Jose vertelt dat de nieuwe collectie nu in de winkel hangt en er dus keuze genoeg is. “We zitten aan het begin van het winterseizoen dus we hebben een flinke nieuwe voorraad, alle maten zijn nu ook volop verkrijgbaar” zegt Jose. “Met daarbij ook de nieuwe merken die we voeren, Kultivate en Dstrezzed voor mannen en voor de dames Harper & Yve.” Een zeer uitgebreide en gemengde collectie, zowel in stijl als in prijs. Jeanine heeft al even rondgeneusd en is aangenaam verrast over beide.

Na het overhandigen van de cheque en het bewonderen van de wederom schitterende bos bloemen van Meeuwsen fairtrade bloemist, worden de gemaakte foto’s gekeurd. Al snel is duidelijk welke foto het meest geschikt is voor publicatie. Je moet tenslotte wel goed in de krant komen.

 Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas verkregen kan worden.

 Voor meer informatie:

Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel