Vuurwerkafval levert geld op in Tiel

Vuurwerkafval levert geld op in Tiel
Nieuws

Weken na de jaarwisseling nog vuurwerkafval op straat? Het ziet er niet uit en is gevaarlijk als er niet ontploft vuurwerk bij zit. Help mee om de resten van vuurwerk op te ruimen. Opruimen wordt beloond met punten op de FlipPas!

Iedereen kan per ingeleverde volle zak € 1,50 (150 punten) op de FlipPas verdienen. De zakken met vuurwerkafval kunnen woensdagmiddag 4 januari van 13.00 uur tot 16.00 uur worden ingeleverd op de parkeerplaats bij het zwembad, Laan van Westroijen 99. Voor de inzamelaars die nog geen FlipPas hebben, ligt een gratis FlipPas klaar.

Speciale vuurwerkzakken
Het vuurwerk mag alleen in speciale vuurwerkzakken worden ingeleverd. Deze zakken zijn  gratis af te halen bij de verkooppunten van vuurwerk op 29, 30 en 31 december: Dutch Fireworks (Vijverlaan), Meindertsma (Zoelensestraat), Tomcat (Weerstraat) en Tuinwereld (Zoelensestraat). De zakken zijn daarnaast ook af te halen op het stadhuis aan de Achterweg op 29 en 30 december.

Samen tegen vuurwerkafval
De gemeente veegt zo snel mogelijk na de jaarwisseling de binnenstad en de winkelcentra, zodat deze plaatsen weer toonbaar worden. Daarnaast roept de gemeente inwoners op zelf het afgestoken vuurwerk zo snel mogelijk op te ruimen.

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan tegenwoordig ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden.

Voor meer informatie:

Website: www.detielenaar.nl

FlipPas
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel