Wegdromen met de FlipPas maandprijs

Wegdromen met de FlipPas maandprijs
Nieuws

De prijzenpartner voor de maand januari is Beddenxperts by Wimm. De FlipPas-houders maken kans op een bedtextielpakket ter waarde van maar liefst 600 euro. Wie de winkel binnenstapt, staat voor een verrassing, want in de winkel bevinden zich eigenlijk twee winkels: een beddenspeciaalzaak en een muziekwinkel.
Wim Verbeek van Beddenxperts by Wimm is erg te spreken over de FlipPas. “Het werkt echt goed! Je kunt er ook bijna niet meer omheen, want je ziet de FlipPas overal,” zo zegt hij. Volgens hem hebben ook steeds meer mensen de FlipPas en gebruiken ze hem ook steeds vaker. “Ik moet toegeven dat ik het weleens vergeet te vragen, maar sommige mensen zijn heel fanatiek, erg mooi om te zien.” Hij gaat nu toch maar een wobbler bij zijn kassa plaatsen, om ervoor te zorgen dat het niet meer vergeten kan worden. “Ik zie nog wel wat ongeregistreerde passen, maar die registreer ik vaak gelijk even in de winkel als de mensen dat willen. Dan hoeven ze dat zelf niet te doen.” Helemaal nu hij deze maand zelf prijzenpartner is, zorgt hij er natuurlijk extra voor dat iedereen geregistreerd is, en dat hij punten geeft.

Maatwerkprijs
Verbeek heeft de prijs met zorg samengesteld. “Ik ga hem ook uitstallen voor in de etalage, zodat iedereen het goed kan zien. Het pakket is echt maatwerk, afgestemd op de wens van de winnaar, want iedereen heeft natuurlijk een andere maat bed en een eigen smaak. Maar in ieder geval zit er een donzen dekbed in, dat zorgt voor een gezonde manier van slapen en is antiallergisch. Daarnaast een set kussens voor een goede ondersteuning van het hoofd, waardoor je beter slaapt. Daarbij zitten nog goede kwaliteit jersey hoeslakens, die goed om het matras blijven zitten, en een molton matrasbeschermer. En als sluitstuk, maar wel het meest in het oog springend, doen we er nog een plaid of een dekbedhoes bij, afhankelijk van de wensen.”

Voor wie niet wint
Zoals iedere maand is de prijzenpartner gevraagd om nog een speciale actie te bedenken voor de mensen die naast de hoofdprijs hebben gegrepen. Ook daar heeft Verbeek een prachtige actie voor! “Dat is de actie die in de maand februari geldt. Dan gaan we weer langzaam naar het voorjaar toe, dus mijn actie is dan een lente/herfstdekbed met 30% korting en dubbele punten.”

Tielse pas
Uit zijn mooie acties blijkt al hoezeer hij de FlipPas waardeert. “Het is echt een Tielse pas, hij hoort ook echt bij Tiel,” gaat hij door. “De grootste klap is gemaakt met het kunnen betalen bij de parkeerautomaten. Je kunt er nu als winkelier voor kiezen om het parkeergeld te vergoeden in de vorm van FlipPas-punten, waardoor het parkeergeld met de FlipPas betaald kan worden. En soms helpen de punten ook om iemand nét even te laten kiezen. Want sommige spaarders maken er bijna een sport van. Sowieso zijn wij als Nederlanders natuurlijk gék op sparen, en mijn klanten worden er echt blij van. Ik heb inmiddels ook mijn eerste betaling met FlipPas-punten al gehad. Mensen hebben toch al wat bij elkaar gespaard en dat merk je.”

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan tegenwoordig ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel