´Ik win nooit iets..! ´

´Ik win nooit iets..! ´
Nieuws

FlipPas oud-en-nieuwarrangement Hotel van der Valk uitgereikt

Tet Bannink kan het nog steeds niet geloven. “Niet normaal gewoon, ik win nooit iets! Het besef moet echt nog even indalen!” Ze heeft zojuist haar prijs in ontvangst genomen op de zestiende etage van de imposante toren van Hotel van der Valk Tiel. De SIXX Skybar is het paradepaardje van het hotel, horen we van Florence van Neerbos, die de prijs uitreikt.

Florence: “We hebben veel leuke reacties gehad op deze actie. Die hebben we zelf bedacht omdat we het een echte prijs vinden die iedereen leuk zal kunnen vinden om te winnen. Het uitzicht hier is normaal al supermooi, maar ’s avonds, en dan met vuurwerk, is het echt geweldig.”

De gasten ontdekken dat ook steeds meer, dat zien we met eigen ogen, op deze vrijdagmiddag, maar we horen het ook van Florence. “Het wordt ieder weekend drukker en we hebben hier ook regelmatig feesten. Zoals nu, een bruiloft in de zaal hiernaast. Maar ook met Kerstmis, dan is er een ‘Yeah it’s Christmas’ kerstdiner. Ook een heel mooi en sfeervol feest.”

Dat de prijs goed terecht komt, dat straalt van de winnares af. Wie ze meeneemt? “Mijn tweelingzus! Ik heb vijf kinderen, dus als ik een van hen meeneem, stel ik er vier teleur! Bovendien hebben die allemaal hun eigen gezin en met mijn zus heb ik het heel gezellig.” Er hangt een ontspannen sfeer en tegelijk een luxe ambiance in de skybar. De Ophemertse winnares reageert verrast “Het is echt heel mooi geworden, het is heel leuk om hier te zijn.” Ze gaat er in ieder geval een schitterend feest tegemoet.

En als klap op de vuurpijl is voor de FlipPas-houders die naast deze spetterende prijs grepen in de maand december het tweede drankje (binnenlands gedestilleerd) gratis in de SIXX Skybar. Zodat je toch van de sfeer kunt genieten! Florence laat weten dat er nog plaatsen voor het feest, maar ook voor het kerstdiner beschikbaar zijn. We denken wel dat je niet te lang moet wachten, want dat kan vast niet lang meer duren!

Tegelijkertijd wordt de volgende geweldig FlipPas-maandprijs bekend gemaakt: Een jaar lang één keer per maand lunchen of dineren voor twee personen bij Grand Café Hart van de Betuwe of Restaurant de Betuwe. Op de website lees je de voorwaarden. www.flippas.nl.

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld betaald worden in de binnenstad.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel