Winnaar FlipPas-maandprijs Kookwinkel Oostendorp

Winnaar FlipPas-maandprijs Kookwinkel Oostendorp
Nieuws

“Ik heb de pas nog maar net!”

Abdul Barrowal is de gelukkige winnaar van het SMEG-pakket van Kookwinkel Oostendorp. Een prachtig broodrooster, een blender en een waterkoker in een kleur naar keuze. Samen met zijn zoon neemt hij de prijs in ontvangst. Welke kleur het moet worden? “Zwart,” beslist zoon Ekram. “Dat past het mooiste in onze keuken!”

Vader Abdul was compleet verrast toen hij het telefoontje kreeg dat hij winnaar was. “Ik wist niet eens dat er prijzen te winnen vielen, ik heb de pas nog niet zo heel lang. Een vriend had me verteld over de FlipPas, over dat je het parkeren ermee kunt betalen, en dat vind ik heel handig. Toen ik een telefoontje kreeg van een onbekend nummer, nam ik eerst niet op, tot ik een mailtje kreeg dat iemand me probeerde te bellen omdat ik iets gewonnen had!”

Dat de app heel handig is, dat weet Barrowal dan weer wel. “Die heb ik al geïnstalleerd en misschien moet ik dat toch mijn hele gezin maar laten doen, dan sparen we met zijn allen op dezelfde pas.” Hij vindt het sowieso een mooie actie, zo bij allerlei winkels kunnen sparen op één pas. En bij het 100-jarige Oostendorp is hij ook geen onbekend gezicht, zo horen we van Ingrid Oostendorp. “Maar het moet dan ook wel raar lopen als ik iemand uit Tiel niet ken,” zegt ze lachend.

Blijkbaar zaten de FlipPas-houders in spanning te wachten op de uitreiking, want er was veel belangstelling voor de SMEG-keukenapparaten, maar iedereen wilde nog wel even wachten met kopen. “Goed dat het nu bekend is, want we verwachten dat veel moeders toch wel heel blij zullen zijn als ze voor Moederdag zo een mooi apparaat cadeau krijgen.” De SMEG-apparaten zijn dan ook in maar liefst acht kleuren verkrijgbaar, van zachtroze tot zwart en een hele reeks daartussen. “Voor iedere smaak is er wel één,” vertelt Oostendorp. “En eigenwijs als we zijn, we hebben, voordat we besloten SMEG-apparaten te gaan verkopen, de apparaten allemaal eerst zelf uit elkaar gehaald om te zien of de kwaliteit goed is. Die is echt heel goed, een merk dat wij graag willen verkopen.”

Eind van dit jaar bestaat de Kookwinkel 100 jaar en dan komen er nog veel meer mooie acties. “Dit is eigenlijk nog maar een voorproefje, want eind van het jaar gaan we echt flink uitpakken,” vertelt Oostendorp.

Op de foto: Ingrid Oostendorp (Kookwinkel Oostendorp) overhandigt de prijs aan de gelukkige winnaar Abdul Barrowal. De bos bloemen zijn aangeboden door Meeuwsen Bloemen.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel