Winnares: FlipPas aangeschaft vanwege maandprijzen

Winnares: FlipPas aangeschaft vanwege maandprijzen
Nieuws

Ongemerkt maak je kans op mooie prijzen

Iedere maand weer leest Toos Vosselman de berichten over de maandprijs van de FlipPas. Dit keer, bij het lezen van de prijs van Autobedrijf Willekes dacht ze: “Dát zou leuk zijn!”. En toen ging de telefoon. Ze bleek de winnares!

“Ik had de FlipPas al langer gezien, maar had hem nog niet aangeschaft, tot de maandprijzen kwamen. Dat was voor mij een extra reden om hem te gaan kopen. De winkelier waar ik hem kocht attendeerde mij erop dat ik hem wel moest registreren, omdat ik anders niet mee kon dingen naar de prijzen.” Toos Vosselman is van het nuchtere type. Als we haar vragen naar haar reactie toen ze het telefoontje kreeg zegt ze: “Ik ben niet iemand die gelijk salto’s door de woonkamer maakt, maar ik vond het wel heel leuk natuurlijk.”

Bewust

Ina Willekes heeft wel gemerkt dat ze prijzenpartner was, de afgelopen maand. “We kregen duidelijk meer vraag om de punten, mensen werden er ook weer even extra bewust van dat wij FlipPas-deelnemer zijn.” En ook weten steeds meer mensen het autobedrijf te vinden. Ook de winnares moest eerst even zoeken. “Ik dacht dat Willekes alleen in Ophemert zat, maar hier op het Vijverterrein had ik ze nog niet gezien!” Nu de woningbouw op het Vijverterrein in zicht komt, wordt ook dat in de toekomst wel anders.

Toos Vosselman gebruikt de FlipPas overal waar het kan: “Je komt toch regelmatig bij de bakker, en bij de bloemist. En als ik iets groots nodig heb, hou ik er rekening mee. Dan tikt het flink aan met de punten. Ik neem gewoon overal de pas in mijn handen, want winkeliers vergeten ook nog weleens om erom te vragen.” ”Je spaart ongemerkt een mooi puntentegoed bij elkaar,” knikt Ina Willekes. “En dat registreren is ook handig als je de pas verliest. Dan kunnen ze je pas blokkeren en het tegoed overzetten naar een andere. Dan ben je niet alles kwijt.”

Actie in juni

Bij de prijs ontving de winnares een prachtige bos bloemen, ter beschikking gesteld door Meeuwsen Bloemen, de duurzame en fairtrade bloemist en ook FlipPas-deelnemer. Ina Willekes gaat samen met Toos Vosselman de precieze invulling van de prijs afstemmen. “We denken altijd mee met onze klanten, dus ook nu. We kennen onze klanten dan ook bijna altijd bij naam. Dat is niet alleen gewoon prettig voor het contact, maar zo kunnen we ook echt meedenken. Voor de een is preventief onderhoud van belang, voor de ander het spreiden van kosten. We hebben ook onderhoudsabonnementen en mobiliteitsgarantie, en de FlipPas is een mooi extraatje voor trouwe klanten.” Autobedrijf Willekes in Ophemert bestaat dit jaar twintig jaar en levert ook occasions, in Tiel kan iedereen met zijn auto terecht voor onderhoud en reparaties. “We hebben bovendien een zomer- en winterbandenopslag en wisselservice waar we maar liefst 450 bandensets hebben liggen.”

Voor iedereen die naast de prijs heeft gegrepen, heeft Autobedrijf Willekes de hele maand juni nog een mooie actie. “Houders van de FlipPas kunnen bij inlevering van 750 punten een zomercontrole krijgen voor 12,50 euro en tegen inlevering van 1250 punten een aircocontrole voor 19 euro.”

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel