Winnares FlipPas-maandprijs september 2019

Winnares FlipPas-maandprijs september 2019
Nieuws

Rijschoolhoudster: “Spaart vooral bij tanken”

De winnares van de FlipPas-maandprijs van de maand september is rijschoolhoudster Jeanette Gerritsen uit Maurik. Ze nam haar prijs in ontvangst, samen met een prachtige boeket van Meeuwsen Bloemen. En Flipje was erbij.

Sparen doet ze al een paar jaar en vanwege haar bedrijf natuurlijk vooral bij het tanken. Maar het besteden doet ze op meerdere plekken. “Ik gun mezelf niet zoveel tijd om te winkelen, maar in Tiel kan ik wel altijd goed slagen,” vertelt ze. Haar nichtjes hebben modewinkel La Vita in de Weerstraat en daar is ze vaste klant.

Telefoontje

Toen de telefoon ging zat ze te wachten op een telefoontje van een kandidaat die examen had gedaan. “Ik was dus even helemaal beduusd, toen ik iemand van de FlipPas aan de telefoon had. En dat ik deze prijs heb gewonnen, dat is toch wel heel speciaal. Ik denk dat ik voortaan nog meer let op het gebruik en waar dat allemaal kan.” Dat is op het juiste moment, want dit najaar treedt een aantal nieuwe winkels toe waarover de FlipPas binnenkort uitgebreid gaat publiceren.

Voor Jeannette komt de FlipPas-prijs als geroepen want de dag erna staat ze in haar keuken in het groot peertjes te koken. Niet een kilootje, maar een kilootje of vijftig. “Gewoon koken doe ik eigenlijk zelden, door de weeks eet ik altijd bij mijn ouders. Maar specifieke gerechten, en dan in het groot, daar maak ik zo af en toe tijd voor.”

Oostendorp

Prijzenpartner Kookwinkel Oostendorp heeft als maandprijs een uitgebreide kookset van hoge kwaliteit samengesteld. “Nadat we eerder al een keukenmachine en prachtige SMEG-apparaten als prijs hadden, wilde ik dit keer de winnaar blij maken met kwalitatief hoogwaardige pannen, snijplanken en een geweldig mes.” De prijs bestaat dan ook uit een vijfdelige roestvrijstalen kookset, een driedelige koekenpanset, een fikse antibacteriële snijplank van berkenhout, een rvs mes en bijbehorende accessoires en verzorgingsproducten. Allemaal van de mooiste kwaliteit met een totale waarde van maar liefst 530 euro.

Ingrid heeft de afgelopen maand goed gemerkt dat de maandprijs bekend was en dat de FlipPas na vier jaar nog steeds meer gaat leven. “De hele dag door komen mensen met hun FlipPas en willen zowel punten sparen als inleveren. Het is echt goed aangeslagen in Tiel, dat is fijn om te zien. En leuk dat we nu ook Flipje bij de prijsuitreiking hebben.”