Winnares FlipPas-maandprijs

Winnares FlipPas-maandprijs
Nieuws

Mooie start voor ons nieuwe huis

De winnares van de FlipPas-maandprijs van januari was overdonderd toen ze het telefoontje kreeg. Corina van den Berg dacht “dat is vast een vergissing, dat kan nooit!” Ze won een bedtextielpakket ter waarde van maar liefst 600 euro. Aangezien zij en haar vriend Paddy Thomassen net zijn verhuisd naar een nieuw appartement in Druten, is dat “een hele mooie start,” zo zeggen ze samen.

Ze hebben samen veel vrienden in Tiel, waar Paddy oorspronkelijk vandaan komt, en winkelen er graag. Vooral Secunda is een winkel waar Corina niet makkelijk voorbijloopt. Ze kocht er zelfs haar trouwjurk en kreeg daar natuurlijk ook FlipPas-punten bij! Corina besloot begin vorig jaar om de FlipPas te kopen toen ze uit eten was en overal om zich heen flyers en meldingen van de FlipPas zag. Vooral dat je er bij de parkeerautomaten mee kunt betalen, dat vindt ze een enorm pluspunt. “Ik vind het echt heel handig dat ik er bij zoveel winkels mee terecht kan, dat is super! Heel soms kan de techniek nog weleens haperen als het internet het niet doet, of de tablet het niet doet, maar dan krijg ik op mijn bon gewoon de vermelding dat ik de punten de volgende keer erbij kan laten schrijven. En dat werkt eigenlijk ook prima.” De app heeft ze nog niet geïnstalleerd, maar dat gaat ze nu ook maar snel regelen.

Prijzenpartner van januari Wim Verbeek van BeddenXpert by Wimm blijkt de winnares te kennen, ze komt regelmatig in zijn muziekwinkel. “Het was een verrassing dat zij de winnares bleek,” zo vertelt hij. De prijs gaat hij in overleg met Corina en Paddy uitzoeken, ze kunnen dat goed gebruiken voor hun nieuwe woning. “Ik heb deze maand veel mensen in mijn zaak gehad die even binnen wilden kijken om te zien wat de prijs nou precies inhield. Maar dat mag de winnaar van mij helemaal zelf bepalen, ik weet natuurlijk niet wat iemand het beste kan gebruiken. En ik heb ook in deze maand weer de nodige FlipPassen uitgegeven. Ik registreer ze ook altijd gelijk voor de klanten, dan hoeven ze daar zelf niet meer aan te denken. Dat vind ik gewoon een klein beetje extra service die ik hier prima kan verlenen.” Op de vraag of hij veel reacties heeft gekregen op de publiciteit, schiet hij in een bulderende lach. “Ja, mensen vroegen me wat er nou toch voor enorme vlek in de krant stond.” Refererend naar zijn foto bij de aankondiging, hij vindt het gelukkig een mooie grap.

Zijn actie voor de FlipPas-houders die naast de prijs grepen, vindt ook al gretig aftrek. Een lente-herfstdekbed met 30% korting en dubbele punten is dan ook een aantrekkelijke actie. De hele maand februari kunnen mensen daarvan profiteren. “Ik heb er op dit moment zelfs al een stuk of twaalf verkocht met deze actie!” Als onderdeel van de geweldige maandprijs kregen Corina en Paddy ook een prachtige bos bloemen, in FlipPas-kleuren, gesponsord door fairtrade-bloemist Meeuwsen bloemen.

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij je hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel