Winnares maandprijs FlipPas blij bij Wuite Vrijetijdsmode

Winnares maandprijs FlipPas blij bij Wuite Vrijetijdsmode
Nieuws

Tiel – Julia van Izerloo ontving afgelopen zaterdag uit handen van Annemiek Wuite, van Wuite Vrijetijdsmode, de FlipPas-maandprijs van de maand mei. Wederom een prachtige prijs, want ze wint maar liefst € 600 shoptegoed bij de non-nonsens modezaak aan de Voorstad.

De dag dat ze het telefoontje kreeg dat ze de winnares was, was voor Julia een nogal hectische dag. Allereerst vierde ze precies die dag haar achttiende verjaardag. Vervolgens was de trein waar ze mee terug van school naar huis reisde, betrokken bij een aanrijding. Dus moest pa opdraven om haar thuis te krijgen. Als klap op de vuurpijl werd ze gebeld dat ze de maandprijs had gewonnen. “En natuurlijk dacht ik dat ik voor de gek werd gehouden” vertelt ze “want ik heb nog nooit een prijsvraag gewonnen.” Maar dit keer is ze dus wel de gelukkige. “Ik gebruik de FlipPas al een jaar of drie, vier. Kreeg hem cadeau bij het Flipje en Streekmuseum, waar ik destijds werkte. Dus het werd wel eens tijd, dat ik de maandprijs won!” grapt ze.

Julia is samen met haar vriend en haar moeder, die gisteren ook verjaarde, naar Wuite gekomen. Hoewel moeder, die haar vijftigste verjaardag vierde, had aangedrongen om geen Sara-opblaaspop in de voortuin te zetten, stond die er eind van de middag toch ineens. “Tja, denk je dan, ook al had het vooraf nog zo gezegd dat ik het niet wilde, nu staat ze er, dus laat haar nou maar staan. Het zal er wel bij horen.” Aldus moeder Van Izerloo.

Julia vertelt: “Op een gegeven moment vergat ik de FlipPas steeds mee te nemen, als ik naar de stad ging. Dat was niet zo handig, dus toen heb ik de pas aan mijn moeder gegeven. Die gebruikt de pas heel veel. Dus eigenlijk heb ik het aan haar te danken, dat ik deze prijs heb gewonnen.”

Annemiek Wuite hoort het allemaal lachend aan. Heeft Wuite het nog extra druk gehad, nadat bekend werd dat ze de prijzenpartner waren? “Wel hebben sowieso een drukke periode achter de rug, maar we merkten toch wel dat de FlipPas voor een extra ‘boost’ zorgde. Door een actie als deze komt de pas toch weer extra voor het voetlicht.”

Tijd voor de overhandiging van de cheque, samen met de wederom prachtige bos bloemen, die Meeuwsen Bloemen ter beschikking stelde. Of Julia de prijs meteen wil verzilveren, vraagt Annemiek. “Ik denk dat ik morgen, op koopzondag, eens op mijn gemak kom shoppen” is Julia’s antwoord. “Nu eerst maar eens even ontbijten, want dat is er in alle drukte bij in geschoten.” Annemiek vindt het helemaal goed. “En als je morgen je shoptegoed niet op krijgt, bewaren we de rest gewoon voor de volgende keer!”

FlipPas

De FlipPas is een spaarsysteem met 55 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air Miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties.

De FlipPas stimuleert de lokale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook op diverse plaatsen het parkeergeld in de binnenstad betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel