Winnares prijzenpartner Blijdesteijn

Winnares prijzenpartner Blijdesteijn
Nieuws

´Nog maar een paar maanden een FlipPas´

De maandprijs van maart van Blijdesteijn Mode is gewonnen door Thea Jansen. Zij won een VIP-ontvangst, shoppen ter waarde van vijfhonderd euro en hulp van een personal stylist. De winnares bleek totaal overdonderd door deze mooie prijs. Ook Meeuwsen bloemen had dit keer weer een prachtig boeket bloemen verzorgd, waar veel complimenten over te horen waren.

“Ik heb mijn FlipPas eigenlijk pas een paar maanden en wist helemaal niet van de prijzenactie af!” zo vertelt ze. “Vooral dat je ermee kunt betalen bij de parkeerautomaat, was voor mij een belangrijke reden, want al die pasjes, dat hoeft niet zo voor mij.” Ze gebruikt inmiddels ook de app van de FlipPas, dus het pasje zelf blijft thuis in de lade. Ze moet er nog wel aan wennen om ook om de punten te vragen en naar de deelnemende winkels te gaan. “Het zit nog niet echt in mijn systeem en ik weet nog niet zo goed wie er eigenlijk allemaal meedoen.” Ze gaat nog eens goed op de website kijken, want dan kan ze er vast nog meer voordeel van halen, zo denkt ze.

Bram van Blijdesteijn heeft leuke reacties gehad. “Veel mensen wisten ons te vinden en kregen door dat er hier FlipPas-punten te sparen vallen. Maar heel typisch Nederlands, ze willen de punten alleen nog sparen, en nog niet uitgeven,” zo lacht hij. “Daarom hebben we ook deze maand weer een actie. Bij de aankoop van een jas van minimaal 100 euro, krijgt iedere FlipPas-houder in de maand april een sjaal ter waarde van 29,95 euro cadeau!” Wat veel mensen nog niet lijken te weten is dat het gespaarde tegoed kan worden gebruikt voor korting of om zelfs helemaal mee te betalen bij alle deelnemende winkeliers.

De reactie van Thea Jansen toen ze de mededeling kreeg dat ze gewonnen had? “Wat gebeurt mij nou!” Ze moet er nog om lachen. “Maar ik vind het echt een hele leuke en gezellige actie. Zo word je beloond als je in Tiel iets in de winkels koopt. En nu ik gezien heb wat er allemaal te winnen valt ben ik nog meer onder de indruk.”

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel