Het wordt een smakelijk jaar!

Het wordt een smakelijk jaar!
Nieuws

Prijswinnaars winnen een jaar gratis uit eten

Afgelopen maandag kregen de winnaars van de decemberprijs van de FlipPas hun prijs uitgereikt door Margriet van Heesch van Grand Café Hart van de Betuwe en Restaurant de Betuwe. Cor en Sari Teeuw zijn ongelofelijk blij met hun prijs: een jaar lang iedere maand een keer gratis uit eten.

Het kwam als een complete verrassing dat ze een prijs wonnen. Een week voor de uitreiking werden ze al gebeld met het heugelijke nieuws. “We hebben er inmiddels al een week plezier van, wát een mooie prijs!” Dat de prijs goed terecht komt, blijkt als Margriet van Heesch ook al blij verrast reageert als ze de prijswinnaars ontmoet. De heer en mevrouw Teeuw blijken regelmatige gasten te zijn.

“We vinden de FlipPas erg leuk om te hebben,” zo zegt mevrouw Teeuw. “We gaan regelmatig met een groep mensen iets drinken of eten, bij de Hema of hier op het terras. En dan tikt het vanzelf aan. Het gaat wel niet zo snel, dat sparen, maar dat is helemaal niet erg.” Margriet van Heesch reageert instemmend: “het gaat vooral om de lol en ongemerkt sparen mensen een leuk puntentotaal bij elkaar. We beginnen pas nu zo’n beetje te merken dat mensen de punten ook inwisselen bij het betalen. Eerst wilde iedereen vooral verder sparen, maar nu besteden mensen de punten ook.”

De heer en mevrouw Teeuw wonen sinds 1988 in de Betuwe, naar eigen zeggen altijd met veel plezier. Toen ze in Buren woonden, had mevrouw een cadeauwinkel, ‘De Zijdeur’, waar ook meneer na zijn VUT in ging werken. “Daar komen we nog steeds veel bekenden van tegen,” vertelt ze ons. Ze maakte ook prachtige quilts die erg gewild waren. Ze hebben prachtige verhalen en merken enthousiast op: “We spelen al ons hele leven in de staatloterij en hebben nog nooit iets gewonnen. En dan word je ineens gebeld door de FlipPas! Geweldig leuk!”

Als we een foto maken merkt de heer Teeuw op: “We worden nog beroemd in Tiel. We komen deze week ook al op TV Gelderland, in het programma Gelderse Koppen van Harm Edens.” De prachtige bos bloemen die werd overhandigd, is ter beschikking gesteld door Meeuwsen Bloemen die sinds kort de FlipPas op dat gebied sponsort.

Voor iedereen die naast de prijs heeft gegrepen: in de maand januari kan je op vertoon van je FlipPas – of de app natuurlijk, nog beter – genieten van winterse soepen: erwten-  & Goulashsoep voor 350 punten. En bij de koopavondschotel krijg je dubbele punten.

 De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan tegenwoordig ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel