Workshop “FlipPas” voor ondernemers 2 november

Workshop “FlipPas”  voor ondernemers 2 november
Nieuws

Op 2 november aanstaande wordt een workshop georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd is om ermee te gaan werken. De partner voor de techniek achter het systeem, de Loyalty Group, verzorgt die avond de instructie aan de geïnteresseerde bedrijven en hun medewerkers en u kunt alle vragen stellen die u op het hart liggen. Vrijblijvend!

Op 14 november hebben we een spetterende introductie voor het winkelpubliek. De eerste honderd mensen die zich met de speciale flyer melden op de Groenmarkt krijgen een goodiebag met daarin een gratis FlipPas! Schrijft u op 2 of 3 november in, dan kunt u een item in de goodiebag plaatsen! Een cadeautje voor de enthousiaste spaarder en extra aandacht voor u.

Was u op 14 oktober niet in de gelegenheid om de introductie bij te wonen of is deze avond om een andere reden aan u voorbijgegaan? Kom dan 2 november naar de workshop en we informeren u. Past 2 november u niet? Dan komen we op een ander moment bij u langs, wanneer het u schikt.

De FlipPas zorgt voor beleving in uw kassa!

De workshop wordt gehouden in Grand Café Hart van de Betuwe, Markt 2 in Tiel, van 18.00 tot 20.00 uur
Inloop is vanaf 17.30 uur, waar soep en belegde broodjes voor u klaar staan.

Alle ondernemers uit Tiel zijn van harte uitgenodigd, dus ook ondernemers die buiten de binnenstad zijn gevestigd (winkelcentra, industrieterreinen, etc.)

Vooraf aanmelden vinden we fijn In verband met de organisatie. Aanmelden voor de workshop graag vóór 31 oktober aanstaande. Dat kan via de website www.winkelenintiel.nl/sparenintiel 

Met vriendelijke groet,
namens bestuur & binnenstadmanagement Hart van Tiel

René van IJzendoorn, voorzitter