Doel                      
Tot het komen van een modelwinkel anno 21e eeuw in de binnenstad, waar alle nieuwste zaken op retailgebied beleefd kunnen worden, zowel door de consument als door de ondernemer.

Uitwerking         
Het ROC- afd Retail neemt het voortouw in dit prachtige initiatief. Het streven is om te komen naar een modelwinkel. Met als functie een praktijk werkelijk draaiende winkel voor de ROC leerlingen, waar zij opgeleid worden voor de retailbranche en toegang hebben tot het winkelen anno de kennis kan nemen van de laatste ontwikkelingen op retailgebied. Tevens kunnen er workshops gegeven worden om ondernemers in te wijden in het nieuwe gastvrij ondernemen.

Presentaties

Inmiddels al weer even geleden maar zeker het vermelden waard.
ROC Tiel heeft eind vorig jaar verschillende presentaties gegeven aangaande de binnenstad. Een van de presentaties betrof de eerste aanzet tot het komen van een retailwinkel waar de nieuwste snufjes op retailgebied te vinden zullen zijn.
De presentatie was veelbelovend. De volgende groep studenten gaat er dit trimester mee verder.

Conceptstore MAKE! 3D

Inspirerende actie van het ROC. Bijna drie maanden draaide de leerlingen van het ROC de 3d popupstore Make!. Het gehele concept uitvoering en het draaiende houden van de store is door de studenten bedacht en uitgevoerd. Een geweldige prestatie. ROC streeft erna om volgend jaar wederom een dergelijk winkel rondom de feestdagen open te hebben .