Project 14: Smartiel App

Doel
webappHet verkrijgen van een app, waarin in een oogopslag te zien is, wat er die dag te doen is in Tiel. Onder deze app kunnen routes gelegd worden als zijnde 9 maanden route, architectuur route etc etc. Ook andere verwijzingen naar bij de stadspas, uitagenda, overnachtings- mogelijkheden, dagarrangementen etc etc. Een variant hierop zou de smarTiel Jong kunnen zijn, speciaal met info die de jongeren interessant vinden.

Voorzet/Inspiratie
Wat is nu de beste app voor Tiel. Door het inventariseren bij alle betrokkenen wat er onder de smarTiel app moet komen te hangen, krijgt men hier een goed beeld van. Ook het bekijken van andere stads apps geeft informatie. Zowel grafisch als software matig vraagt dit om goede ontwerper die al deze onderdelen zoals openingspagina ( gelinkt aan de div websites) – 9 maanden route – architectuur route etc . Op de juiste wijze vorm kan geven Ook het ontwikkelen van een nieuw Tiels fruitspelletje behoort tot de mogelijkheden (ROC).

Uitvoering
Werkgroep 4 ICT

Projectcoördinator
René van IJzendoorn.

Terug naar het projectenoverzicht »

UPDATE 06-07-2015

Besproken in de werkgroep ICT van 1 juli 2015:
-Aanbieders spaarprogramma’s bieden vaak al een app, tezamen met spaarprogramma; wellicht kan hier gebruik gemaakt van worden;
-Is nog wel content voor nodig; foto’s, video’s, routes; een leuk project voor ROC?
-Nog uitzoeken welke content al beschikbaar is en hoe dit gekoppeld kan worden aan de app  

Voor vragen kun je contact opnemen met René van IJzendoorn
Email adres: rene@vanijzendoorn.nl

 

22-02-2016

Er is besloten om een afzonderlijke app te maken voor Tiel.

Leerlingen van het ROC afd. ICT zijn voortvarend hiermee aan het werk gegaan. Medio maart/april hopen we dat de basisversie de lucht in kan.

De volgende groep studenten zal de app verder uitwerken met speciale wandelroutes, bijv langs de monumenten van Tiel.

Voor vragen kun je contact opnemen met René van IJzendoorn
Email adres: rene@vanijzendoorn.nl