Project 15: Tielfie

Doel
Selfiespots om de bekendheid te bevorderen van de stad op social media.

Voorzet/Inspiratie
selfietielFlipje is de belangrijkste selfie spot in Tiel. Om de bekendheid op sociale media te vergroten zouden er, zeker bij evenementen meer selfiespots moeten komen. De selfies gaan direct online en vergroten de bekendheid van Tiel.
Een selfiespot moet makkelijk op te bouwen en weer weg te halen zijn. De selfie spot kan voor zichzelf spreken, maar een tekst kan dit bevorderen. Een tekst met het woord Tiel erin vergroot de naamsbekendheid: bijv “geflipte groeten uit Tiel”. Bij familie evenementen zijn de selfiespots waar je met meer dan een persoon aan kan deelnemen ook heel gewild. Denk aan een levensgrote postcard waar je hoofd door moet steken. Of een aarbei waar je hoofd door kan. Tekst: “je bent om op te eten”. Betrek hier vooral de jeugd in bijv. grafische en technische afdeling van ROC.

Uitvoering
Werkgroep 9 Evenementen 

Projectcoördinator 
Nog niet bekend

Terug naar het projectenoverzicht »

flipje op een bank22-02-2016

Dit is de winnaarsgroep van de RSG te Tiel Zij kwamen als beste uit de bus bij de  prijsvraag maak een selfiespot voor Tiel.

De heren maakte een bankje met hierop een relaxte Flip, waarbij je in de armen kan zitten voor een mooie Tielfie. We zijn op zoek naar mensen/bedrijf die deze Tielfie zou kunnen maken.