Project 21: Fun parkeren

Doel
Het parkeren leuker maken. Aantrekkelijker, dat 't een glimlach oplevert.

Voorzet/Inspiratie
Parkeerautomaat uitvoeren als fruitautomaat (zgn eenarmige bandiet), inclusief fruit-flipje en andere tielse logo's. Bij drie op een rij komt er naast een parkeerkaartje ook een prijs uit. Winkeliers stellen prijs beschikbaar. Voor dit element moet zowel hardware als software ontworpen worden. In overleg met gemeente kan uitgezocht worden in hoeverre huidige software omgebouwd kan worden.

Uitvoering
Werkgroep 4 ICT

Projectcoördinator
Caro Agterberg
yugoram@telfort.nl
Tel. 06-41389275

Terug naar het projectenoverzicht »

15 juli 2015

Om van een parkeerautomaat een eenarmige bandiet(fruitautomaat) te maken, zal nog een hele klus worden.

Maar de uitdaging ligt er dus bijten we ons er in vast. De vraag of de huidige software omgebouwd kan worden, wordt neergelegd bij de leverancier van de huidige parkeermeters van Tiel. Hopelijk weten we na de vakantie meer.

22-02-2016

Helaas blijkt het een hele klus om de parkeerautomaat in Tiel om te bouwen. De kosten zullen te hoog oplopen. We hebben ook geprobeerd om deze originele klus als stageopdracht bij een Hogeschool neer te leggen. Helaas kon dat ook niet doorgaan.

We zoeken nog naar een andere oplossing. Mocht uw ICT kennis in deze richting gaan en dit een uitdaging vinden meldt u dan bij Binnenstadsmanager GertJan van Ingen.