Project 27: Betuws Bon(:d)t

Doel

FruitbontHet ontwerpen van een nieuw grafisch patroon dat als handelsmerk in de ruimste zin des woords de stad Tiel kan vertegenwoordigen.

Voorzet/Inspiratie

Een uitdaging om te komen tot een nieuw grafisch patroon dat op velerlei wijze gebruikt kan gaan worden het zal gebruikt gaan worden als o.a. als inpakpapier–handelsmerk-watermerk- vloerkleed van de stad–stof etc. Het grafische patroon zal alle kenmerken van het rivierengebied gaan bevatten - te denken aan logo stad Tiel beeldmerk Flipje Fruit Rivieren etc. De vormgeving moet zodanig zijn dat het zowel een gekaderd element als in een doorlopend patroon uitgevoerd kan worden.

Uitvoering
Werkgroep 6 Kunst

Projectcoördinator
Nog niet bekend

Terug naar het projectenoverzicht »

 

24 juli 2015

Na al een goede brainstormsessie op 22 juni hadden we op 23 juli onze eerste afspraak met de project groep. Hierin de taken verdeeld en project besproken. Er kwamen gelijk allerlei ideeën naar boven. Lijntjes voor symbolen zijn inmiddels uitgezet bij het RAR en het museum.25 augustus komen we weer bij elkaar.

Iconen bekend

 

22-03-2016

De tijd vliegt. Velen sessies hebben inmiddels met de projectgroep gehad.

De Zakkendragers hebben dmv iconen een mooie mix, gemaakt waaraan de historie van Tiel e.o. is af te lezen. deze iconen krijgen een plek in het Betuws Bondt.

De schildersCool Geldermalsen zal waarschijnlijk de eerste proef van het conceptontwerp aanbrengen op de Waalkade. We hopen medio mei.