Project 9: Demontabele doeken

Doel
VerkappingDemontabele podium plekken creëren, waarbij het straatbeeld schoon blijft

Voorzet/Inspiratie
Feest in de stad. Door op een snelle manier podium plaatsen creëren, wordt de bezoker van de stad geattendeerd op wat er komen gaat. Dit is mogelijk door op vaste punten ophangconstructies te maken, waar demontabele doeken aan bevestigd kunnen worden, zodat een plek gemarkeerd wordt, maar het straatbeeld blijft bestaan. Verticaal geplaatst zouden deze doeken ook gebruikt kunnen worden voor projectie bij evenementen. Als eerste zal er een inventarisatie gemaakt moeten worden waar er behoefte is aan podium plaatsen (e.e.a in overleg met evenementencommissie). Hieruit volgt de mogelijkheden van ophangconstructie en grootte van de doeken. Het projectteam onderzoekt de juiste materiaalkeuze en mogelijkheden en vraagt offertes aan voor het plaatsen van deze doeken.

Uitvoering
Werkgroep 3 inrichting

Projectcoördinator 
Nog niet bekend.

Terug naar het projectenoverzicht »

22-02-2016

Omdat we ingezet hadden op een overkapping in Tiel (project 29), hebben we de demontabele doeken tbv evenementen even on-hold gezet.

Nu de overkapping niet door gaat, gaan we de mogelijkheden hiervoor weer onderzoeken. Morgen een afspraak met bedrijf dat hierin gespecialiseerd is.