4 juli is het koopzondag in Tiel, parkeren is deze dag gratis!

Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Blijdesteijn Mode reikt twee maandprijzen uit

Blijdesteijn Mode reikt twee maandprijzen uit

FlipPas vijf jaar in Tiel
Twee winnaressen, Angel Kuijper en Els Kusters, mochten een modecheque met een waarde van maar liefst tweehonderdvijftig euro in ontvangst nemen uit handen van Anne Eva van Blijdesteijn. Flipje overhandigde de gelukkige dames bovendien een prachtig boeket van Bloembinderij Hartmans.

Veelal zijn de winnaars van de maandprijs zich helemaal niet bewust van het feit dat ze kans maken op een grote prijs. En wat ze daarvoor moeten doen. Alleen maar minimaal vier keer de FlipPas gebruiken in de betreffende maand, de pas geregistreerd hebben en duimen. Iedere maand is er weer een nieuwe prijzenpartner en dus nieuwe prijzen.

Vijf jaar FlipPas
De FlipPas bestaat inmiddels vijf jaar en heeft een vaste plek veroverd in het hart van veel Tielenaren, zowel winkeliers als het winkelend publiek. Toch blijkt nog niet iedereen te weten wat de FlipPas is en wat ermee kan. Alle deelnemende winkeliers geven gratis punten bij de aankopen van FlipPas-houders. Die punten worden op de pas gezet en omdat ze gratis zijn, tikt dat ongemerkt flink aan. De punten zijn te besteden bij alle deelnemers. Dus spaar je punten bij het tanken, dan kun je ze besteden aan een lunch, en alle andere combinaties die maar mogelijk zijn. En er is veel keus, want de deelnemers variëren van brillenwinkels tot fietszaken, van modehuizen tot kringloop en van bakker tot slijterij. Allemaal in Tiel en de directe omgeving.

Tielser kan niet
Anne Eva van Blijdesteijn is dus deze maand aan de beurt om de maandelijkse winnaars te verrassen. Met flinke cheques en prachtige boeketten, ter beschikking gesteld door Bloembinderij Hartmans, ook FlipPas-deelnemer. Een andere ondernemer, Fotografie Lisenka Pauw, verzorgt de foto van de winnaars en hoe kan het Tielser: Flipje overhandigt de boeketten.

De winnaressen kunnen het nog maar amper geloven en zijn zelfs een beetje beduusd: “Helemaal geweldig! Ik heb de FlipPas al vanaf het begin en nu dit!” Els Kuster was een van de eerste honderd FlipPasgebruikers. Maar ook Angel Kuijper is een trouwe spaarder. “Ik ga rustig op mijn gemak even kijken hoor, er is hier zo ongelofelijk veel te zien!” En voor ieder wat wils, stellen we vast.