Koopzondag op 3 maart van 12-17 uur met gratis parkeren

FlipPas voor en door Tiel – Ook voor lokale clubs!

De FlipPas biedt de mogelijkheid om te sparen voor een goed doel, bijvoorbeeld een lokale voetbalclub. Dit is een interessante inkomstenbron voor een club en het biedt sympathisanten de mogelijkheid om een financiële bijdrage te leveren. Het kost hen verder niets, het enige wat zij daarvoor hoeven te doen is aankopen doen bij de deelnemende FlipPas ondernemers

Informatie voor de spaarder
Met de FlipPas kan nu ook voor een club, vereniging of goed doel worden gespaard! De helft van uw gespaarde punten zijn voor de club naar keuze. Binnen uw FlipPas account kunt u via ‘gegevens aanpassen” bij ‘spaardoel’ aangeven voor welk doel u wilt gaan sparen. 

Deelnemende clubs:

Informatie voor clubs
Een FlipPas houder spaart punten bij het doen van aankopen bij de FlipPas ondernemers. Via FlipPas Clubsparen doneren spaarders (uw leden) de helft van de punten aan een goed doel naar keuze. De club ontvangt een FlipPas clubpas, waarop de gedoneerde punten automatisch worden bijgeschreven. Met deze clubpas kan bij de deelnemende FlipPas ondernemers inkopen worden gedaan voor de club.

Zou dit interessant kunnen zijn voor uw vereniging, stichting of goede doel? Neem dan contact met ons op via flippas@hartvantiel.nl.