Logo HartvanTielHart van Tiel, ondernemersvereniging van de binnenstad Tiel

De ondernemersvereniging Hart van Tiel behartigt de belangen van ondernemers in de binnenstad. Hieronder meer informatie over over de activiteiten van onze vereniging.

Hart van Tiel maakt zich sterk voor de binnenstad

Voor alle winkeliers, ondernemers en vastgoedeigenaren in de Tielse binnenstad is er één vereniging: Hart van Tiel. Deze vereniging maakt zich sterk voor het algemeen belang van haar leden, door de organisatie van activiteiten, collectieve belangenbehartiging en het bevorderen van onderlinge contacten. Dat kan beter naarmate zoveel mogelijk ondernemers en eigenaren lid zijn van Hart van Tiel.

Lidmaatschap biedt voordelen

Lid zijn van Hart van Tiel biedt vele voordelen:

  • Ondersteuning van evenementen
  • Ondernemersbelangen behartigen (bij gemeente, politie e.d.)
  • Lid van een sterk netwerk
  • Samen aan de slag (u staat er niet alleen voor)
  • Goedkoper uit (collectief inkopen van bijvoorbeeld sfeerverlichting of advertentieruimte)

Geld in het laatje

Uiteindelijk verwacht u als ondernemer natuurlijk rendement op uw investering. Ook Hart van Tiel onderschrijft uiteraard dat belang. Daarom gaan we zorgvuldig en kostenbewust om met de reclamegelden, zodat er zo veel mogelijk overblijft voor het hoofddoel, namelijk; een goed winkelklimaat in het centrum van Tiel. Schoon, veilig, aantrekkelijk en actief voor de klant, goed bereikbaar en met ruimte voor vernieuwing. Dat is goed voor de kassaomzet en goed voor de waarde van uw pand.

Wat kunt u doen?

Lidmaatschap van Hart van Tiel is gratis voor degenen die reclamebelasting betalen. U bent altijd van harte welkom om concreet aan de slag te gaan door het meehelpen met de organisatie van activiteiten. Wilt u liever deelnemen aan een commissie of bestuurswerk? Ook daar nodigt Hart van Tiel u graag voor uit. En mocht u weinig tijd hebben voor actieve deelname, dan kunt u financiële steun bieden aan het werk dat anderen doen voor het gezamenlijk belang. Hart van Tiel biedt aan iedereen ruimte. Wilt u eerst een gesprek, kom dan gerust langs bij de De Zaak van de Stad of neem contact op met het secretariaat.

Waar?

Hart van Tiel is gevestigd in de binnenstad van Tiel:
Tolhuisstraat 30
4001 LN Tiel

Openen in Google Maps

Secretariaat (o.a. voor aanmelden lidmaatschap)

E secretariaat@hartvantiel.nl

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en vergeet ons niet te volgen op Facebook!