4 september koopzondag met gratis parkeren!

Radius: Uit
Radius:
km Stel zoekstraal in
Zoek

De vele gezellige cafeetjes en restaurants maken een bezoek aan de binnenstad van Tiel zeker de moeite waard. Een drankje na het werk, een etentje met vrienden of familie of gewoon lekker op stap op zaterdagavond. Dat kan zeker in Tiel. De binnenstad kent in de hoofdstraten en zijstraatjes vele cafés, restaurants, lunchrooms en diverse terrassen. Het is er gezellig toeven.

Plein

Het grootste aanbod van horeca is te vinden op het Plein. Op deze locatie, vlakbij de Waterpoort en het Flipje museum, treft u zeer uiteenlopende horecagelegenheden aan: café’s, restaurants, lunchrooms, bistro’s, terrassen, etc. Op dit plein worden ook regelmatig muziekoptredens georganiseerd.

 

Korenbeursplein

Dit gezellige en intieme horecaplein is gelegen vlakbij de Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en geheel gerenoveerd. Ook hier vindt u diverse restaurants en terrassen.

Groenmarkt

Groenmarkt TielMidden in het stadshart van Tiel ligt de Groenmarkt, daar waar het standbeeld van Flipje staat. Aan dit gezellige marktplein zijn diverse café’s en lunchrooms gevestigd. Hier vinden ook regelmatig muziekoptredens plaats. Veel bezoekers gaan hier samen met Flipje op de foto.