Zondag 1 november is het koopzondag in Tiel!

Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

FlipPas prijzenpartner Blijdesteijn Mode – Twee winnaars!

FlipPas prijzenpartner Blijdesteijn Mode – Twee winnaars!

FlipPas-prijzenpartner van de maand september is Blijdesteijn Mode. En dit keer is er weer gekozen om niet één maar twee FlipPas-gebruikers gelukkig te maken. Bram van Blijdesteijn zal begin oktober twee keer tweehonderdvijftig euro shoptegoed overhandigen aan de gelukkigen.

 Bij Blijdesteijn Mode hoef je je als klant in ieder geval geen zorgen te maken over 1,5 afstand tot de andere klanten. Ruim opgezet en met een collectie waar je u tegen zegt kun je hier naar hartenlust winkelen. Bram van Blijdesteijn vertelt dat de klanten veel gerichter komen winkelen. “Van gezellig funshoppen is veel minder sprake dan voorheen, dat missen we ook echt wel. Mensen komen nu echt heel gericht naar de winkel. We hoorden van onze klanten dat ze na de eerste periode in de intelligente lockdown als eerste naar onze winkel kwamen.” Hij straalt als hij het vertelt. “Dat is toch echt wel heel leuk om te horen. Klanten vertelden ons letterlijk dat ze als eerste uitje hiernaartoe kwamen, omdat ze weten dat we zoveel ruimte in onze winkel hebben. En omdat ze altijd slagen. Tja, daar mag je toch wel trots op zijn.”

Modeshows starten weer
Alle maatregelen worden nog steeds in acht genomen bij Blijdesteijn Mode. Maar het kriebelt wel weer bij Bram en zijn team. “We kunnen niet wachten om weer wat reuring te maken en daarom gaan we in september weer modeshows organiseren. Natuurlijk met minder gasten tegelijkertijd en we nemen alle maatregelen in acht. Maar we houden nou eenmaal van alles wat er bij het winkelen hoort.”

“De nieuwe collecties staan ook alweer voor de deur. Onze jassencollectie is de grootste van het land met altijd wel 1500 jassen in huis en dit najaar zijn de kleuren ook echt weer heel mooi en warm. Daarbij hebben we weer flink wat leuke nieuwe merken en kijken we zowel naar trends als naar classics. Dus de prijswinnaars kunnen hun hart ophalen!”

Tielse binnenstad
Bram is persoonlijk heel actief voor de Tielse binnenstad. “De verbondenheid met de stad, die heeft grote meerwaarde en alleen al om die reden dragen wij de FlipPas een warm hart toe. Eigenlijk zou iedere winkelier in Tiel mee moeten doen”, lacht hij. “Ook al krijgen we veel klanten van buiten Tiel, eigenlijk vanuit het hele land, we willen ook echt onze verantwoordelijkheid nemen. Tiel is een winkelstad en is dus gebaat bij een groot aanbod van winkels en met de FlipPas stimuleren we met elkaar het winkelen in de binnenstad. Helemaal nu.”