We staan ook tijdens deze lockdown graag voor u klaar!

Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Maandprijs met toekomst

Maandprijs met toekomst

Op bezoek bij Margriet en Michel van Heesch, het horeca-echtpaar dat al sinds jaar en dag de scepter zwaait over Restaurant ‘De Betuwe’ en ‘Grand Café Hart van de Betuwe.’ En hoewel de coronacrisis zeker ook invloed heeft op het reilen en zeilen in hun horecabedrijven: het echtpaar zit niet stil en bruist van de plannen.

Entertainment
Natuurlijk is het op dit moment nog allerminst zeker of De Betuwe tijdens de kerstdagen geopend is. Het is sowieso wel mogelijk om op en rond de kerst gerechten af te halen, dus op 24, 25, 26 en 27 december. Op het gebied van entertainment is er ook genoeg beweging. De Magic Cabaret Theater Diners bijvoorbeeld, met Rob en Emiel. De home edition dit keer, via een live videoverbinding. Met een 4-gangendiner dat wordt thuisbezorgd, magic, show en een quiz. Geheel coronaproof.
Wanneer de situatie het weer toelaat, gaan ook de Diner Concerten weer van start. “We beginnen weer met de planning voor januari 2021” zegt Margriet. “Een avondvullend programma met muziek en entertainment, inclusief 4-gangendiner. We zijn er helemaal klaar voor!”

Hulp
Michel vertelt verder: “We hoorden dat er in de zorg een groot tekort is aan mensen die ondersteuning kunnen bieden. Bijvoorbeeld om spelletjes met mensen te doen of een stukje met ze te wandelen. We hebben ons personeel, dat in deze tijd niet veel omhanden heeft, gevraagd of ze zagen zitten om te helpen in de zorg en dat was zeker het geval. Onze mensen helpen momenteel dus een handje in diverse zorginstellingen in Tiel.”

De Betuwe is al vaker prijzenpartner geweest en Michel en Margriet dragen de FlipPas dan ook een warm hart toe. “Speciaal in deze tijden is het belangrijk om lokaal te kopen. Het lijkt eenvoudig om alle inkopen online te doen, maar mensen vergeten vaak dat online shoppen er wel voor zorgt dat de lokale middenstand het steeds moeilijker krijgt. Wees loyaal, koop lokaal!”

De maandprijzen
De maandprijzen die De Betuwe ter beschikking stelt zijn wederom royaal: eenmaal een arrangement voor 4 personen voor een dinerconcert en eenmaal een tegoed dat is te besteden bij Grand Café Hart van de Betuwe. Beiden ter waarde van € 250,-. Een prijs om je vingers bij af te likken.