2 en 3 oktober Tiel Pakt Uit! Hét actieweekend van Tiel!

Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Vanaf nu sparen met je FlipPas voor Stichting Tiel Tip Top

Vanaf nu sparen met je FlipPas voor Stichting Tiel Tip Top

Eerder gingen Stichting Tiel Tip Top en FlipPas al een samenwerking aan in de strijd tegen het zwerfafval en vanaf heden kunnen FlipPas spaarders ook gaan sparen voor een schoner en socialer Tiel. Tiel Tip Top bestaat voor 100% uit vrijwilligers en vanaf heden hebben zij zich aangesloten bij het FlipPas Clubsparen.

 Kies je als spaarder binnen je FlipPas account voor het spaardoel Tiel Tip Top, dan schenk je de helft van je punten aan deze mooie stichting. Met deze gedoneerde punten kan Stichting Tiel Tip Top weer aankopen doen bij alle FlipPas deelnemers.

 150 FlipPas punten voor een volle zak
Tiel Tip Top en haar vrijwilligers organiseren het hele jaar door acties waarbij mensen opgeroepen worden om zwerfafval op te ruimen. Daarnaast werken zij voortdurend aan allerlei projecten die bijdagen aan een schoner en socialer Tiel. Voorbeeld hiervan zijn de projecten “Opschonen Belonen”, de oprichting van de Sociale prikploeg en natuurlijk de Schone4Daagse. Via TielTipTop.nl kunnen betrokken inwoners lezen hoe zij hun bijdragen kunnen leveren aan een schone leefomgeving. Om de deelnemende inwoners te belonen, ontvangen zij op speciale inleverdagen voor elke volle zak zwerfafval 150 FlipPas punten. Een leuke beloningsactie, waarvan niet alleen jijzelf maar ook de Tielse FlipPas deelnemers van profiteren.

Bart van den Berg-van der Stam, voorzitter en projectleider van Stichting Tiel Tip Top: “Wij zijn erg blij met de samenwerking met FlipPas. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie en geven onze sponsorgelden graag terug aan de Tielse gemeenschap. De Tielse ondernemers kunnen in deze tijd wel een extra steuntje in de rug gebruiken, door samen te werken met FlipPas dragen wij ook ons steentje bij. En bovendien is het een perfecte manier om onze deelnemers te belonen.”