10 van 60 items

Filters in/uitschakelen
Calculeer
Sorteer bij
Volgorde

Graag willen wij u kennis laten maken met de traditionele Vietnamese Cuisine. De Vietnamese keuken kent een rijke historie en cultuur die nog redelijk onbekend is in Nederland. Daar willen wij verandering in brengen.

Shoarma, kebab en pizza.  

Uitgeput van het struinen door de gezellige Tielse binnenstad? Neem plaats bij Erik en haar, letterlijk het rustpunt van de binnenstad. Geniet van een heerlijke kop koffie, lunch of borrel. Blijkt je kapsel ook toe te zijn aan een verwenbeurt, neem…

US is een bistro-bar gelegen in het centrum van Tiel, het hart van de Betuwe. JUS biedt drie gangen voor €32,50 met een gevarieerde, Frans-Bourgondisch geïnspireerde kaart: van malse biefstuk tot verse vis.

Een mooi lunchcafé met een fijn terras op de Groenmarkt in de binnenstad van Tiel. Een plek om te onthaasten en te genieten van de gezelligheid, de sfeer en al het lekkers wat we te bieden hebben.      

Cafetaria Tiel – Bullies Tiel is uw cafetaria voor een overheerlijk vers frietje of een ijskoud softijsje! Eerlijke producten, kwaliteit en gezondheid zijn onze speerpunten. Wij snijden zelf onze verse frites en bakken deze in sojaolie, zodat u…

Een laagdrempelig en gastvrij welkom zal er voorzorgen dat u met uw gezelschap kunt genieten van een heerlijk avondje uit. Borrelen en wijnen kan tot in de late uurtjes. Agnietenhof op 5 min. lopen is vanaf BUURVROUWS bistrobar.