We staan ook tijdens deze lockdown graag voor u klaar!

Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Woonstee maakt twee winnaars gelukkig

Woonstee maakt twee winnaars gelukkig

Twee keer een bijzondere plattegrond van Tiel, meer dan levensgroot en op een prachtige achtergrond. Dat is de prijs die Corry Berkvens en Dia en Fred Hirschmann in ontvangst mochten nemen bij De Woonstee in het centrum van Tiel. Uit handen van Flipje kregen ze bovendien beiden ook nog een prachtig boeket van Bloembinderij Hartmans. 

“Helemaal geweldig”, was de uitroep van Corry Berkvens. En woorden van gelijke strekking kwamen uit de mond van Fred Hirschmann. Fred met name, voelde al dat er iets bijzonders was, toen hij iemand van de FlipPas aan de telefoon kreeg. “Ik had gelijk een vermoeden”, zegt hij grinnikend. Zijn vrouw was enorm blij verrast. “We doen al vanaf het begin mee met de FlipPas en steunen graag de lokale winkels. Ook Corry Berkvens is een supporter van de Tielse winkels en een echte FlipPas-fan. Ze neemt ook de kans waar om met Flipje op de foto te gaan. Ze blijkt vroeger als kind zelf als Flipje op pad te zijn geweest. “Ik heb er geen enkele foto van, dat is wel erg jammer, hoor!”

Eigenaar Arjen Schaap vond een gaatje in zijn volle agenda om de prijs persoonlijk te kunnen overhandigen en FlipPas-fotograaf Lisenka Pauw maakt er weer een prachtige plaat van.